РАДЊЕ ПОЛОВНЕ ГАРДЕРОБЕ, ИДЕАЛНЕ ЗА ШОПИНГ

У време када је криза многима стањила новчанике, зарад уштеде стварају се нове навике, као што је опрезније излагање нагону куповања, посебно зимске гардеробе, која је због врсте и количине утрошеног материјала и најскупља. Узимајући у обзир да просечна плата у Србији износи око 45.500 динара, а цене хране, школског прибора и осталих неопходних потрепштина за домаћинство расту, не остаје довољно пара за обнову одеће.

Често произвођачи излазе у сусрет потрошачима дајући им могућност одложеног плаћања чековима грађана, чак и до сто дана. Међутим, ни то није потпуно решење за плитак џеп грађана, па се често одлучују за куповину половне одеће у секонд хенд радњама или на пијацама на којима се такође продаје оваква роба.

Секонд хенд радње веома су популарне и у нашем граду, а Паланчани често тамо време проводе у шопингу. Осим цена које су приступачне саме по себи, постоје и посебни рафови где је све по сто, двеста динара. Тако се у тим популарним радњама половне гардеробе може пазарити одећа „од главе до пете“ за свега 3.000 динара, док у брендираним радњама за то треба издвојити бар 20.000. Пошто зима још увек траје, у складу с тим највише се купује обућа и јакне.

Најбоље опскрбљена радња за половну гардеробу у Паланци је свакако Секонд хенд шоп, који има неколико продајних објеката у Паланци и другим градовима у Србији. Они се баве увозом робе из Немачке а они који редовно посећују њихове продајне објекте знају да понедељком и четвртком увек стигне нешто ново.

Смедеревска Паланка –
1. Ул.Шулејићева бр.1
2. Главашева Б.Б. (Велики Бувљак)
3. Kолонија( поред Поште)

Смедерево
1. 17. Октобар бр.14
2. Ул. Kарађорђева бр.16

Пожаревац-
1. ул. Лоле Рибара бр.15
2. ул. Његошева бр.12

Младеновац-Kраља Петра  бр.294

Јагодина -Kнеза Лазара бр.44

Велика Плана -Милоша Великог 159

 

 

 

 

 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/radnje-polovne-garderobe-idealne-za-soping/