РАДНО ВРЕМЕ ПРОДАВНИЦА И УСТАНОВА ЗА ВРЕМЕ ПРАЗНИКА ДАНА ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ

radno-vreme-za-praznikeНа Дан примирја у Првом светском рату радиће занатски и трговински објекти на територији Паланке, као и бензинске станице.

Дежурне продавнице претежно прехрамбене робе (супермаркети, мини-маркети и други) морају да раде у петак  најмање од 9 до 12 сати. Радње у којима се обавља трговина на мало претежно непрехрамбеног асортимана и посебни трговински формати могу бити затворени.

Бензинске станице на државним путевима I и II реда и општинским путевима радиће од 00 до 24 сата, а остале бензинске  станице у граду најмање од 6 до 20 сати.

Дежурне продавнице у време државних и других празника дужне су да распоред, почетак и завршетак радног времена истакну на видном месту, најмање три дана пре дана државног и другог празника.

Сви трговински и занатски објекти на дан државног празника – Дан примирја у Првом светском рату могу бити отворени и могу радити дуже од радног времена наведеног у овом обавештењу.

Дом здравља ће радити по недељном режиму подела терапија, док ће Хитна помоћ радити уобичајено. Централна градска апотека ће радити од 8-15 часова

Пошта неће радити у петак док ће субота бити радни дан, банке такође неће радити у петак 11. новембра.

Општинска управа, као и друге државне установе неће радити у петак 11. новембра, Ласта ће примењивати недељни ред вожње, 

Школе и вртићи неће радити такође до понедељка.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/radno-vreme-prodavnica-i-ustanova-za-vreme-praznika-dana-primirja-u-prvom-svetskom-ratu/