РАДОВИ НА ПЕТЉИ МАЛИ ПОЖАРЕВАЦ СЕ НАСТАВЉАЈУ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ, РАДОВИ НА ПЕТЉИ КОЛАРИ ДО 1. ДЕЦЕМБРА

Завршени су радови на рехабилитацији на делу државног пута I А реда број 1, петља Мали Пожаревац и саобраћај се одвија нормално.

Фаза III, предвиђена да се изводи 05.11. и 06.11.2021. године, у периоду од 6 до 18 часова, одлаже се за следећу недељу због најављених лоших временских услова.Од 04.11.2021. године до 21.04.2022. године, на делу државног пута I Б реда број 14 и I Б реда број 33, у зони петље Пожаревац, постављена је привремена саобраћајна сигнализација, за умиривање саобраћаја у зони радова – због извођења радова на изградњи брзе саобраћајнице петља Пожаревац – Пожаревац (обилазница) – Велико Градиште – Голубац.

ИЗ ЈП „Путеви Србије“ моле све учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и поштују постављену саобраћајну сигнализацију.

До 1.12.2021. године, продужава се измена режима саобраћаја због радова на реконструкцији натпутњака, на делу државног пута I А реда број 1, на деоници петља Водањ – петља Kолари, у зони петље Kолари.

У зони радова, за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака, у оба смера, а саобраћај се одвија зауставним саобраћајним тракама. Петља Kолари, у смеру Београд – Ниш, остаје затворена за саобраћај.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/radovi-na-petlji-mali-pozarevac-se-nastavljaju-sledece-nedelje-radovi-na-petlji-kolari-do-1-decembra/