Početna » РАНИ ЈАВНИ УВИД ИЗМЕНЕ ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ПЛАНА ЗА ПОДРУЧЈЕ МОСТА ПРЕКО ВЕЛИКЕ МОРАВЕ

РАНИ ЈАВНИ УВИД ИЗМЕНЕ ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ПЛАНА ЗА ПОДРУЧЈЕ МОСТА ПРЕКО ВЕЛИКЕ МОРАВЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Општина Велика Плана објавила је позив заинтересованим за рани јавни увид првих измена и допуне Плана детаљне регулације за подручје новог моста преко Велике Мораве са приступним саобраћајницама.Подручје Плана обухвата површину од око 156,09 хектара, од чега се око 31,96 простире на територији општине Велика Плана (Марковац), док је већи део, око 127,15 хетара на територији општине Свилајнац, укључујући и обилазницу.

Укупна дужина обилазнице износи око 6,22 километра од чега се почетни део обилазнице, укључујући и нови мост на Великој Морави, налази на територији општине Велика Плана, у дужини од укупно око 900 метара.

Обилазница између државних путева на територијама општина Велика Плана и Свилајнац је препозната као пројекат изградње и реконструкције јавне линијске саобраћајне инфраструктуре од посебног значаја за Републику Србију, сходно Закључку Владе Републике Србије.

Рани јавни увид траје до 1. марта.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept