Početna » РАНИ ЈАВНИ УВИД У ИЗРАДУ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

РАНИ ЈАВНИ УВИД У ИЗРАДУ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

од Паланка данас
0 Коментар

Одељење за урбанизам, грађевинарство, имовинско-правне и стамбене послове Општинске управе огласило је Рани јавни увид у поступку израде просторног плана општине Смедеревска Паланка.

Рани јавни увид одржаће се у трајању од 15 дана, од 11. до 26. октобра 2022. године. Сва ближа обавештења заинтересована лица могу добити у току трајања раног јавног увида у просторијама општинеске упртаве, сваког радног дана од 10 до 13 часова.

Текстуални и графички прилози доступни су на званичној страници општине, www.smederevskapalanka.rs, и на огласној табли у згради општине на првом спрату. Предмет раног јавног увида је упознавање заинтересованих лица са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој простора, могућим решењима за урбану обнову, као и очекиваним ефектима планирања.

Заинтересована правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије искључиво у писаној форми преко писарнице, Одељењу за урбанизам, грађевинарство, имовинско-правне и стамбене послове, у току трајања раног јавног увида.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept