Početna » РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ЗАТВОРСКИХ СТРАЖАРА: У стални радни однос биће примљена 32 припадника Службе за обезбеђење

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ЗАТВОРСКИХ СТРАЖАРА: У стални радни однос биће примљена 32 припадника Службе за обезбеђење

од Паланка данас
0 Коментар

Управа за извршење кривичних санкцијарасписала је данас конкурс за пријем у стални радни однос у 10 казнено-поправних установа 32 припадника Службе за обезбеђење, која је и најбројнија служба у систему извршења кривичних санкција.
Казнено-поправни завод у Пожаревцу (Забели) запослиће шест командира, као и Окружни затвор у Смедереву, док ће КПЗ за жене у Пожаревцу примити у стални радни однос четири припадника Службе за обезбеђење, а исто толико ће бити запослено и у КПЗ за малолетнике у Ваљеву и КПЗ у Панчеву.

Конкурс се односи и на пријем три нова командира у Васпитно-поправном дому у Крушевцу, док ће по један командир бити запослен у заводима у Шапцу, Краљеву и Суботици.

КПЗ у Крагујевцу ће запослити још два командира пошто је у стални радни однос примљено 127 командира приправника у заводу који је почео са радом 15. новембра 2022. године.

Конкурс је објављен на интернет адреси Министарства правде www.mpravde.gov.rs, порталу еУправе и Националне службе за запошљавање, као и у листу „Послови”.

Рок за подношење пријава заинтересованих кандидата траје до 30. маја ове године, наводи се у саопштењу и подсећа на то да је Управа за извршење кривичних санкција од 2020. године запослила скоро 600 командира у Служби за обезбеђење у више завода у Србији.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept