РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ПАЛАНКА 2. ДЕЦЕМБРА

vukovicПредседник Скупштине општине Смедеревска Паланка Владан Вуковић је најавио да ће се 5. седница СО Паланка највероватније одржати 2. децембра, а једна од најбитнијих тачака која ће се наћи на Дневном реду је свакако ребаланс буџета.

Скупштинском заседању ће претходити седница Општинског већа на којој ће бити дефинисан и целокупни Дневни ред а сигурно је да ће се поред ребаланса буџета на дневном реду наћи и усаглашавање аката јавних предузећа са новим законом о јавним предузећима. оно што је такође извесно јесте да ће се над ЈП ГФК Јасеница 1911 спровести поступак ликвидације.

 Вуковић је такође, због разних шпекулација које се износе на рачун приватног обезбеђења које је ангажовано у Скупштини, истакао да је цена ангажовања овог обезбеђења много мања од пола милиона колико се помиње у разним причама које круже. Наиме, цена ангажовања се плаћа по сату 420 динара по једном човеку. Значи уколико се шест људи ангажује по пет часова, колико просечно траје једно заседање, та цифра износи око двадесетак хиљада, што није превелика цена за ажурнији рад локалног парламента.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/rebalans-budzeta-opstine-palanka-2-decembra/