РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ ПРОДАЈЕ ДВА ОБЈЕКТА У ПАЛАНЦИ

Републичка дирекција за имовину Републике Србије, расписала је оглас за продају непокретности у Смедеревској Паланци, која је у власништву Републике Србије. У огласу се каже :

Непокретности у својини Републике Србије, које се налазе у Смедеревској Паланци, и то Објекат број 9 – Остале зграде, привремени монтажно-демонтажни објекат за продају техничке робе – објекат има одобрење за употребу површине 154 м 2 и Објекат број 10 – Остале зграде, привредно-производни објекат, уписане површине 1492 м, односно корисне површине 1544 м, спратности П+1, који се састоји од пословних простора који су уписани: под бр. 1- корисне површине 570 м 2 – једна просторија браварска радионица, у приземљу, под. бр. 2 – корисне површине 405 м 2 , у приземљу, девет и више просторија – Анекс који се налази на две етаже П+1, и под бр. 3 – корисне површине 570 м 2 , у приземљу, једна просторија-машинска радионица, све постојеће на кат. парц. број 4927 КО Смедеревска Паланка и уписано у ЛН број 3063 КО Смедеревска Паланка 1.

Непокретности се отуђују у постојећем – „виђеном“ стању, без права купца на накнадне рекламације. Укупна почетна купопродајна цена за предметне непокретности износи 180.580,84 евра. Коначна купопродајна цена непокретности биће утврђена након спроведеног поступка прикупљања писмених понуда.

Из огласа се тешко може закључити шта је у питању, тако да смо сазнали да је то део имовине концерна Гоша, препознаћете на слици металну бараку у улици Првог српског устанка.

ЦЕО ТЕКСТ ОГЛАСА

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/republicka-direkcija-za-imovinu-prodaje-dva-objekta-u-palanci/

1 comment

    • Pera on 13/10/2020 at 08:46

    To je nepokretna imovina fabrike Goša Solko ( pokretna je nedavno prodata ).

Komentari su onemogućeni.