Početna » РЕПУБЛИЧКИ ГЕОДЕТСКИ ЗАВОД ОБЈАВИО ЛИСТУ АДВОКАТА СА НАЈВЕЋИМ БРОЈЕМ ОДБИЈЕНИХ РЕШЕЊА

РЕПУБЛИЧКИ ГЕОДЕТСКИ ЗАВОД ОБЈАВИО ЛИСТУ АДВОКАТА СА НАЈВЕЋИМ БРОЈЕМ ОДБИЈЕНИХ РЕШЕЊА

од Паланка данас
0 Коментар

Републички геодетски завод (РГЗ) је недавно увео нову праксу транспарентности, објављивањем листе адвоката који имају највећи број одбијених решења на свом званичном налогу на друштвеним мрежама.Циљ ове праксе је да се сагледа обим рада професионалних корисника, укључујући највећи број решених предмета, највећи број поднетих захтева, али и највећи број одбијених захтева.

Ова редовна пракса ће се спроводити сваког месеца, како би се додатно истакла важност транспарентности, сталног унапређења и пружања јасних и тачних информација са тржишта непокретности.

Иако је ова иницијатива наишла на позитивне реакције у смислу похвале за транспарентност и одговорност, неки адвокати изражавају забринутост у вези са могућим негативним последицама по њихову репутацију.

Објављивањем ове листе, РГЗ жели да осигура већи степен одговорности и транспарентности у раду адвоката који се баве предметима у вези са непокретностима. „Ово ће бити редовна пракса сваког месеца, јер верујемо у важност транспарентности, сталног унапређења и пружања јасних и тачних информација са тржишта непокретности. Пратите нас и будите информисани“!“- наводи се на сајту РГЗ-аPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept