РЕШЕЊА О ЈЕДНОКРАТНОЈ ПОМОЋИ УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА БИЋЕ УРУЧЕНА 21. ДЕЦЕМБРА

Решења о додели награда ученицима и студентима – младим талентима, који су остварили право на једнократну новчану помоћ, а коју додељује општина Смедеревска Паланка, биће уручена у суботу 21. децембра у 12 часова у Великој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка. Ученицима и студентима обратиће се председник општине, Никола Вучен.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/resenja-o-jednokratnoj-pomoci-ucenicima-i-studentima-bice-urucena-21-decembra/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Zucko on 17/12/2019 at 12:42

  http://palankadanas.com/budzet-za-2020-godinu-glavna-tacka-14-sednice-so-smederevska-palanka/

  ZA SVE DRUGE MOZE DA RESAVAJU A ZA ONO STO JE RECENO I DATO OBECANJE U MINISTARSTVU KOJI SU BILI PRISUTNI VUCEN I RADNICI INVALIDI SU CULI ISTO OD MINISTARSTVA DA SE RADNICIMA DA JEDNOKRATKA POMOC I VUCEN REKO DO 15 DECEMBRA I JOS NIJE ISPUNJENO TJ NIJE ISPLACENO POSLE KAZU DA POSTUJU SVE PROPISE PREMA SVIM RADNICIMA I GRADJANIMA ISPUNJUJU SVE A NISTA OD TOGA NIJE URADJENO!!!

  • Vidak on 17/12/2019 at 08:13

  Da zasto ne objave iznos nagrade….

 1. Pročitah prvi komentar za jednokratnu pomoć pa sam morala da eto napišem par rečenica na datu temu.2018god u junu mesecu sam predala molbu za jednokratnu pomoć za pomoć lečenja tada bebe…sada devojčica ima punih dve god.Zaključno do današnjeg dana ništa dobila od opštine nisam,iako sam naravno svu medicinsku dokumentaciju priložila.Odlazila par puta u kabinet da bih dobila odg kada će novac biti i svaki put čula obrazloženje da će na prvoj sednici to biti rešeno.Tako da ako je nekome za utehu očigledno postoji neko pravilo i to ono zlata vredno da pravila diktira onaj u čijim rukama i jeste dirigentska palica.Za nas obične građane pravilo je da se naoružano strpljenjem i naučimo da mnoge stvari baš nisu onakve kakve se plasiraju ta štampu TV emisije itd.U svakom slučaju zaista želim da ne čekate kao ja eto godinu ipo dana ,daće bog da će vam čelnici naše opštine pomoći.Naravno ako je to ikako moguće ,taj odg sa njihove strane morate razumeti jel!,u suprotnom ne bi smo bili parlamentarni.

  • Zucko on 16/12/2019 at 22:53

  ZASTO RADNICIMA IZ GOSE SOLKA DOO NE ISPLATE JEDNU KRATKU POMOC STO JE OBECANO U MINISTARSTVO I VUCEN JE UPOZNAT SA TIM I NIJE ISPOSTOVAN DOGOVOR DO 15 DECEMBRA?!!!

   • Učitelj on 17/12/2019 at 08:29

   „U ministarstvu“ nikako „u ministarstvo“!!!

  • Učitelj on 16/12/2019 at 16:33

  Zašto niko ne sme da objavi iznos nagrade? Verovatno je mizeran….pa zato!

Komentari su onemogućeni.