РХМЗ УПОЗОРАВА НА ПАКЛЕНИ ВИКЕНД ПРЕД НАМА

Још један у низу топлотних таласа овог викенда, према најавама метеоролога, репризираће паклено време са температурама и до +38 у појединим деловима Србије, а екстремне врућине појачава и чињеница да температуре ни ноћу не падају испод +20 степени, што ће бити случај у већем делу Војводине и у Београду.

Метеоролози су најавили да ће до суботе бити сунчано и веома топло, уз развој дневне облачности и да ће се максимална температура у четвртак кретати од 32 до 36°Ц, а у петак и у суботу од 33 до 37°Ц.

Тек у недељу се, према прогнозама очекује променљиво облачно и мало свежије, понегде са пљусковима и грмљавином. Почетком следеће седмице биће топло, али нестабилно са пљусковима са грмљавином, а биће услова и за грмљавинске олује и непогоде.

-Максимална температура у четвртак до 34°Ц, а у петак и у суботу и преко 35°Ц. У недељу променљиво облачно и мало свежије са пљусковима и грмљавином. Почетком следеће седмице топло, али нестабилно са пљусковима са грмљавином, а биће услова и за грмљавинске олује и непогоде.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/rhmz-upozorava-na-pakleni-vikend-pred-nama/