РХМЗ: УПОЗОРЕЊЕ НА ЈАКЕ ПЉУСКОВЕ, ГРМЉАВИНУ, ГРАД, ОЛУЈНИ ВЕТАР ОД 23. ДО 25. ЈУНА

У Србији се у недељу ујутру и пре подне очекује претежно сунчано, само на северу променљиво облачно време, понегде с краткотрајном кишом и пљусковима с грмљавином, а од средине дана јаче наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином и падом температуре, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Локално се очекују временске непогоде: обилне падавине у кратком временском периоду, град и олујни ветар.

Ветар умерен, повремено и јак, у Војводини северни и северозападни, у осталим крајевима јужни и југоисточни који ће после подне и увече бити у скретању на северозападни.

Најнижа температура од 15 до 20 степени, највиша од 24 до 32.

УПОЗОРЕЊЕ НА ЈАКЕ ПЉУСКОВЕ, ГРМЉАВИНУ, ЛОКАЛНУ ПОЈАВУ ГРАДА И ОЛУЈНИ ВЕТАР (од 23. до 25.06.2019.) 
Пре подне у Војводини, после подне, вечерас и у току ноћи и у осталим пределима нестабилно са пљусковима и грмљавином, који ће бити интензивнији у северним, западним и централним деловима земље, као и на територији градa Београда. Очекују се и временске непогоде, од 20 до 40 литара кише у кратком временском периоду, локално и више, град и олујни ветар.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/rhmz-upozorenje-na-jake-pljuskove-grmljavinu-grad-olujni-vetar-od-23-do-25-juna/