RITE KEY ИЗ ЦЕРОВЦА НАЈУСПЕШНИЈЕ ГРЛО У МИНУЛОЈ СЕЗОНИ ПО МИШЉЕЊУ СРПСКОГ КАСАЧКОГ САВЕЗА

Годишња скупштина Удружења за касачки спорт Србије и Српског касачког савеза одржана је у суботу 6. априла у Суботици.  На седници је био презентован рад из протеклог периода као и изазови који предстоје у новој сезони. Радни део је окочан доделом признања најуспешнијима у протеклој години, медијским и посебним наградама. У конкуренцији клубова најуспешнији је био KK Вранац из Србобрана, затим KK Бачка из Суботице и KK Царева ћуприја из Београда.

У конкуренцији најуспешније грло титула је припала грлу Rite Key (Rajt Ki) у власништву Зорана Живојиновића из Церовца, затим грло Pablo Yet (Pablo Jet) у сувласништву Ласла Берењиа и Михајла Kузманова рок се на треће место пласирало грло Syria A.T. (Sirija A.T.) власништво компаније Animal Trade из Змајева.

У конкуренцији возача најуспешнији је био Миодраг Пантић из Београда, затим Борис Kеченовић из Суботице и Дејан Петровић из Лозовика.

У категорији најуспешнији власник прво место припало је компанији Animal Trade из Змајева, затим Зорану Живојиновићу из Церовца као и сувласницима Ласлу Берењиу и Михајлу Kузманову.
У конкуренцији тренера најуспешнији је био Михајло Kузманов из Змајева затим Бранислав Мукић са Палића и Никола Пољаковић са Чикерије.
У конкуренцији одгајивача најуспешнија је била компанија Animal Trade из Змајева, затим Бранислав Мукић са Палића и Милош Kрајновић из Орома.
Посебне награде намењене су биле Спортском савезу Србије у знак сарадње и унапређење касачког спорта као и грлима Еуклид А.Т. и Иван Павлов А.Т. за обарање рекорда домаћег одгоја.
Медијске награде су додељене Николи Стантићу из Суботице, Суботичким новинама, порталима www.суботица.инфо и www.суботица.цом, Драгославу Вишњићу из Београда, Спортском журналу, Марици Павков из Сивца, Горану Бараћ из Алекса Шантића, Емини Kнежевић из Београда и ТВ емисији Kоњи поново јуре.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/rite-key-iz-cerovca-najuspesnije-grlo-u-minuloj-sezoni-po-misljenju-srpskog-kasackog-saveza/