Početna » РОДИТЕЉИ СЕ ПОЖАЛИЛИ ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ НА ПРЉАВ АУТОМОБИЛ КОЈИ РАЗВОЗИ ХРАНУ У ПАЛАНАЧКЕ ВРТИЋЕ

РОДИТЕЉИ СЕ ПОЖАЛИЛИ ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ НА ПРЉАВ АУТОМОБИЛ КОЈИ РАЗВОЗИ ХРАНУ У ПАЛАНАЧКЕ ВРТИЋЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Поводом притужби родитеља да су аутомобили који превозе храну за децу у вртићима ПУ „Чика Јова Змај”, у јако прљавом стању, огласио се Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка.
Од родитеља деце из ПУ“ Чика Јова Змај“ сам добио неколико позива у којима тврде да су аутомобили који превозе храну из централне кухиње ка другим вртићима у јако прљавом стању. Искрено нисам у то одмах могао да поверујем обзиром да знам колико се као локална самоуправа залажемо око све бољих услова рада у тој установи.
Међутим када сам мало пре лично отишао да се уверим имао сам шта и да видим. Овај ауто је потпуно нов, плаћен средствима локалне самоуправе и дат на коришћење за наше најмлађе суграђане. Ова штрока је само доказ да и ако се сви залажемо да нашој деци омогућимо што боље услове, негде проблем постоји.

Вероватно да су и остали аутомобили у оваквом а можда и горем стању. Лично ћу овог пута да преузмем одговорност за овакво неодговорно понашење директора и сектора који треба да се баве овим проблемом. Обећавам да овакве аутомобиле више нећемо сретати на улици, хвала родитељима на обавештењу.
Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept