Početna » РОК ЗА ПЛАЋАЊЕ ЈЕ ДО СРЕДЕ: Ево како да извршите уплату да бисте избегли казну због кашњења

РОК ЗА ПЛАЋАЊЕ ЈЕ ДО СРЕДЕ: Ево како да извршите уплату да бисте избегли казну због кашњења

ПОРЕСКА управа подсећа обвезнике годишњег пореза на доходак грађана за 2023. годину да рок за подношење пореске пријаве и плаћање годишњег пореза на доходак грађана истиче у среду, 15. маја 2024. године.

од Паланка данас
0 Коментар

Подношење пореске пријаве на Обрасцу ГПДГ врши се преко портала Пореске управе еПорези, уз употребу Квалификованог електронског сертификата и преко мобилне апликације ConsentID и сертификата у клауду, коришћењем еИД налога на порталу за електронску идентификацију.


Неподношење пореске пријаве подлеже прекршајној одговорности прописаној Законом о пореском поступку и пореској администрацији.

Ближе информације у вези са утврђивањем годишњег пореза на доходак грађана и подношењем пореске пријаве могу се наћи у Објашњењу Министарства финансија у вези са годишњим порезом на доходак грађана за 2023. годину, Пореском информатору – Годишњи порез на доходак грађана и Корисничком упутству за подношење пореске пријаве о обрачунатом годишњем порезу на доходак грађана.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept