РОК ЗА ВЕРИФИКАЦИЈУ НАЛОГА НА ПОРТАЛУ еУПРАВА ИСТИЧЕ 1. ЈУЛА

Сви који су користили услуге портала еУправа било за упис у школу, заказивање термина за лична документа… ових дана добили су мејл у коме се тражи да верификују податке до 1. јула иначе ће им налог бити обрисан.

Уколико имате налог предлажемо Вам да испратите упутство и верификујете свој налог.

Верификација профила је потребна како би се унапредила безбедност налога у складу са важећом регулативом Србије.

Молимо Вас да до наведеног рока приложите валидан идентификациони документ како бисте верификовали Ваш профил, у супротном Ваш налог ће бити обрисан.

Корисници чији налози буду обрисани, већ 1. јула могу извршити поновну регистрацију уз прилагање валидног идентификационог документа.

Како можете да верификујете профил:

1. Потребно је да одете на Портал еУправа на адреси www.euprava.gov.rs .

2. У горњем десном углу изаберите опцију пријављивања и унесите Ваше корисничко име и лозинку.

3. Након успешне пријаве појавиће Вам се у горњем делу прозора обавештење. Кликните на реч ”адреси”.

4. Након тога отвориће Вам се прозор где је потребно је да приложите очитану, скенирану или фотографисану личну карту или пасош. Уколико прилажете личну карту обавезно је да фотографишете обе странице личне карте.

5. Након што приложите идентификациони документ, колегама из техничке службе је потребно највише 24 часа да га провере и да верификују профил о чему ће Вас обавестити путем електронске поште. Уколико Ваш захтев буде одбијен, добићете обавештење са тачним разлогом одбијања, те је потребно да поновите поступак до наведеног рока.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/rok-za-verifikaciju-naloga-na-portalu-euprava-istice-1-jula/