Početna » РУKОМЕТНИ KЛУБ ПАЛАНKА ОРГАНИЗОВАО ТУРНИР У МИНИ РУKОМЕТУ!

РУKОМЕТНИ KЛУБ ПАЛАНKА ОРГАНИЗОВАО ТУРНИР У МИНИ РУKОМЕТУ!

У хали ОШ Вук Kараџић у Смедеревској Паланци права ревија најмлађих рукометних нараштаја, верујемо и будућих асова.

од Паланка данас
0 Коментар

Рукометни клуб Паланка је организовао турнир у мини рукомету, под патронатом РС подунавског округа.

Окупили су се клубови из овог дела Србије, играли се, показали таленат, а као што правила налажу, резултат и голови се нису рачунали ни бројили.Домаћин РK Паланка се представио са четири селекције и они су, у објави поводом овог догађаја, то апострофирали:

„Велики напредак се види код наше деце. Хвала свој деци на игри, понашању и поштовању свих, поготово противника и младих судија.

Велико хвала публици на подршци, а највише родитељима и родбини наше деце без којих овај турнир не би протекао овако лепо и на високом нивоу (у складу са нашим могућностима).

Поред игре треба и истаћи велики број деце, који је био присутан на данашњој спортској манифестацији. Овом приликом морамо се похвалити као клуб са највише учесника на турниру са чак 4 тима.

На крају, али веома важно велико хвала РСБПО и председнику Стевици Живојиновићу на челу савеза, као и свим клубовима који су дошли у Смедеревску Паланку и на најлепши могући начин презентовали наш спорт“

Спорт 026Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept