РУЖИЋ: НЕМА РАЗЛОГА ЗА ПРЕЛАЗАК НА ОНЛАЈН НАСТАВУ

Министар просвете, науке и технолошког развоја Србије Бранко Ружић изјавио је данас да за сада нема разлога да се с комбиноване пређе на онлајн наставу.

Он је навео да ће се пратити ситуација са епидемијом коронавируса и да ће се у договору са Кризним штабом доносити одлуке.

Ружић је новинарима на Машинском факултету рекао да се подаци разматрају на дневном нивоу, те да у 11 управних округа у Србији корона није ушла у образовни систем, а да је у Београду у октобру само 0,024 одсто ученика или студената добило корону.

„Ти резултати говоре да смо направили добру брану и да смо мерама одговорили на изазов, али свакако смо алармирани ситуацијом у окружењу, као и у развијеним земљама Западне Европе“, рекао је Ружић и додао да ће се ситуација и даље пратити и доносити одговарајуће одлуке

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ruzic-nema-razloga-za-prelazak-na-onlajn-nastavu/

3 comments

  • Tuzni ucenik on 01/11/2020 at 16:21

  Da nema problema a deca koja putuju, profesori koji su vec imali koronu i navodno zdravi, deca sto ne mogu da nauce nista za 30 minuta, brz rad lekcija bez objasnjenja, prva godina ne zna svoje odeljenje zbog ovakve nastave, niko ne pregleda decu a oni mogu imati bolest bez simptoma, preveliko nakupljanje gradiva i mucenje dece…..

  • Sandra on 01/11/2020 at 08:44

  Nema potrebe dok neko ne dobije i oboli celo odeljenje ili pola skole. Tako da deco idite i nadajte se da se necete razboleti.

   • ja on 01/11/2020 at 17:23

   baš to!

Komentari su onemogućeni.