Početna » СА ЛАЖНОМ ДИПЛОМОМ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ ВОЛОНТИРАЛА У БОЛНИЦИ

СА ЛАЖНОМ ДИПЛОМОМ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ ВОЛОНТИРАЛА У БОЛНИЦИ

од Паланка данас
0 Коментар

Основно јавно тужилаштво у Смедереву је, након успешно спроведене истраге током које су прикупљени сви релевантини докази, поднело оптужни предлог против Н.Ч. (рођена 1995.године) због кривичног дела фалсификовање исправе, а након одржаног главног претреса донета је и јавно објављена осуђујућа пресуда којом је Н.Ч. оглашена кривом за неведено кривично дело, те јој је изречена условна осуда, као и мера безбедности одузимања предмета.

Наиме, у току доказног поступка је утврђено да је осуђена набавила, а потом и употребила фалсификовану диплому једне средње медицинске школе у Београду, са звањем медицинска сестра – техничар, и исту приложила уз молбу за обављање приправничког стажа у болници и управо на основу такве лажне исправе закључила уговор о волонтирању са наведеном установом за временски период од 04.06.2018. године до 04.09.2018. године.

Осуђена је у наведеном периоду приправнички стаж обављала на одељењу за неурологију, одељењу за продужено болничко лечење, као и на одељењу за неоурологију.

ОЈТ Смедерево

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept