Početna » СА ТРЖИШТА СЕ ХИТНО ПОВЛАЧИ ОВАЈ ДЕЧИЈИ ПРОИЗВОД: Може бити опасан у контакту са кожом и очима

СА ТРЖИШТА СЕ ХИТНО ПОВЛАЧИ ОВАЈ ДЕЧИЈИ ПРОИЗВОД: Може бити опасан у контакту са кожом и очима

На налепници испод седишта могуће је идентификовати производ- број, годину и месец производње

од Паланка данас
0 Коментар

Са тржишта Србије повлачи се дечије седиште за бицикле робне марке „Тхуле“. Разлог повлачења производа је хемијски ризик, на сајту НЕПРО наведено је да производ може бити токсичан, нарочито у контакту са кожом и очима.Према порталу система за узбуњивање о небезбедним производима Министарства трговине (НЕПРО), повучено седиште робне марке Тхуле РидеАлонг са називом модела и бројем типа РидеАлонг 100106-100108, произведено у периоду од марта 2021. до октобра 2023., године. На налепници испод седишта могуће је идентификовати производ- број, годину и месец производње.

На обухваћеним производима уочен је проблем изазван компонентом појаса чији ниво супстанце успоривача пламена ДецаБДЕ може прећи прописане границе. ДецаБДЕ материјал успорава ширење ватре, али у већој количини од прописане, може бити токсичан, нарочито, ако се прогута или дође у контакт са кожом или очима.

Произвођач ће обезбедити нови резервни део, састављен од два јастучета, који ће заменити тренутно постављени појас, о свом трошку.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept