САНДРА ТРОЈАНОВИЋ НА УЛТРА ТРЕЈЛ ТРЦИ НА СТАРОЈ ПЛАНИНИ

Сандра прва с десна.

Паланчанка Сандра Тројановић је минулог викенда учествовала на изузетно напорној ултра трејл трци на Старој планини дужине 130 км са око 6000 метара успона. Међу најхрабријих 7 дама, колико их је било на овој трци,  на старту се нашла и наша Сандра Тројановић (стартни број 710). Након пређених нешто више од 100 км. Сандра је проценила да наставак трке није у њеном интересу и да нема потребе за доказивањем по сваку цену, тако да је одустала. О овој авантури Сандра је написала следеће:

„Опис трке на 130км “Размислите два пута него што се одлучите…” је показало тежину трке од реци до реци. Значи “голгота на добровољној бази“  плус киша, магла, ноге у води нонстоп….све се спаковало како не треба али Стара планина је то.
Истрчаних 108км (или мало више по гармину). Најтежа трка коју сам трчала дефинитивно , ноћ у клекама посебно. Влага, мрак, магла , блато …. не знам како да опишем све сем да се оде и проба. На Белеђи 2 сам “прелила чашу” и одлучила да је доста. Премор, неспавање, честа дрхтавица, мучнина која не престаје итд. Свеее. Спустила сам се лагано још 18 км до Топлог дола и ту стала. То је пробило лимит за мало ал и да није, то је био крај моје трке. Најтежи део је тек требао да следи. Још 22 км. Е то би био потпис за самоуништење. Било би то реално минимум још 8 сати на стази. Треба умети и стати кад је време. Иначе не знам како би мој дан данас изгледао?! Успон на Мидзор одатле је “поглед у небо “. Стајем. Јер ако кренем даље до циља морам да се довучем. Топли до је најбоје решење за стати.
Све у свему не постоји разлог за незадовољство, ово је моја друга трка преко 100км, стопала без и једног жуља, без повреде. А умор ће проћи и пролази .
Хвала свима који су ме пратили, посебно Планинарском клубу Јасеница. Хвала мојим Паланчанима који су били уз мене. Хвала онима који су били у мом инбоксу с речима подршке. А својој породици се извињавам на бризи и страху који сам им приредила тих 25 сати.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sandra-trojanovic-na-ultra-trejl-trci-na-staroj-planini/

2 comments

    • Lale on 06/06/2019 at 11:12

    Au,ja to nebih trčao ni kad spavam 🙂.Svaka čast mlada damo.👏

    • Sale on 06/06/2019 at 08:25

    Svaka tebi čast. Samo napred.

Komentari su onemogućeni.