САОБРАЋАЈНА ПОЛИЦИЈА У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ ОБАВИЛА ПОЈАЧАНУ КОНТРОЛУ

Припадници Одељења саобраћајне полиције Полицијске управе у Смедереву ноћас су спровели регионалну акцију појачане контроле учесника у саобраћају.
Циљ акције је био откривање и санкционисање возача који учествују у саобраћају под дејством алкохола и психоактивних супстанци.

Током акције, која је трајала од 13.01.2019. године од 22,00 сата до 14.01.2019. године до 06,00 сати, на подручју Полицијске управе у Смедереву откривена су 2 возача под дејством психоактивних супстанци, као и 11 возача под дејством алкохола. Такође, против 4 возача су поднете пријаве због некоришћења сигурносног појаса, а против 5 возача због осталих прекршаја из области Закона о безбедности саобраћаја.

Против свих ових возача су поднете адекватне прекршајне пријаве, 2 возача су задржана до 12 часова због вожње уз присуство психоактивних супстанци у организму, а један возач је задржан због вожње уз присуство алкохола у организму

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/saobracajna-policija-u-novogodisnjoj-noci-obavila-pojacanu-kontrolu/