САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВЕРЕНИКА ОО СНС НИКОЛЕ ВУЧЕНА

Саопштење повереника ОО СНС Смедеревска Паланка Николе Вучена.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/saopstenje-za-javnost-poverenika-oo-sns-nikole-vucena/