САСТАНАК ЧЛАНОВА ПУПС-а: БОРБА ЗА БОЉИ СОЦИЈАЛНИ СТАТУС ПЕНЗИОНЕРА

На састанку чланова Општинског одбора уједињених пензионера Србије, одржаном јуче поподне у просторијама ове странке, поред осталог, било је речи о даљим акцијама ПУПС-а, у циљу побољшања друштвеног положаја пензионера, али и угрожених социјалних група.

Живан Миловић, председник ООПУПС-а у Смедеревској Паланци, подсетио је да је управо ова партија била најкактивнији друштвени чинилац у борби за бољи статус пензионера, а пре свега за то да пензије не  буду третиране као социјална, него као економска категорија (зарађена током радног века пензионера).

Миловић је нагласио да је ПУПС странка која првенствено заступа интересе најстаријих житеља наше земље, и да снага ове странке, па самим тим и могућност да оствари своје циљеве, најдиректије зависе од подршке управо самих пензионера, који у ПУПС-у треба да препознају свог политичког заступника.

На овом састанку било је речи и о акцијама које ће ПУП организовати на локалном нивоу, о чему ће јавност благовремено бити обавештена.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sastanak-clanova-pups-a-borba-za-bolji-socijalni-status-penzionera/