СЕДМОМЕСЕЧНОЈ ПРИДВОРЧАНКИ АНИ ХИТНО ПОТРЕБНА ПОМОЋ

Пре пар дана пренели смо апел за помоћ петочланој породици Смиљковић из Паланке. 

Породици Смиљковић, из Смедеревске Паланке потребна je помоћ. Петочлана породица, која очекује ускоро још једну принову.  Најстарији син Александар има 12 а млађи Милан 8 година, најмлађа ћерка, седмомесечна Ана, је рођена са срчаном маном. Сада је добро, али су приморани, да траже Вашу помоћ, јер је тата остао без посла. Очекују их нови прегледи за девојчицу, деца иду у школу, све је добро, сем трпезе, која није као пре, а и четврто дете је на путу.

Отац тренутно ради сезонске послове али ова зима не иде на руку никоме па је и посла мање а новац од дечије додатка није довољан за све. Социјалну помоћ не примају јер се на мајку Слађану води неки аутомобил који није одјављен и није у функцији већ годинама, а да би завршила папирологију око одјаве мора да иде у Јагодину, одакле је родом, што наравно захтева нове трошкове.

Након овога текста на порталу Паланка данас породицу Смиљанић су посетили људи доброг срца и однели им неке потрепштине али утисак који су стекли на лицу места није био најповољнији па су нам се обратили мејлом са молбом да поновимо апел за помоћ овој породици.Ево са каквим утисцима су добротвори дошли из куће Смиљанића:

  „Поштовани, имам потребу да Вам се обратим поводом Вашег чланка о породици Смиљковић. Наиме, био сам данас лично и обишао породицу Смиљковић, однео им нешто одеће и обуће за клинце, нешто намирница, нешто од средстава за чишчење и личну хигијену. Чим смо видели Вашу објаву, нисмо могли а да не реагујемо, онолико-колико је у нашој могућности. међутим, када сам данас отишао код њих, нису баш ствари сасвим сјајне, поготово што се тиче седмомесечне бебе Ане. Мислим да је њој тренутно највише потребно, поготово што има срчану ману и што је имала компликације на самом рођењу.

За бебу је неопходан Бебелак и још свашта нешто што уз то иде, а родитељи нису у могућности да јој набаве. Беба је изгубила доста на килажи због тих компликација и сада је неопходно да се дохрањује како би ствари кренуле на боље. Такође сам их питао да ли је неко долазио још сем мене у посету од дана када се појавио чланак, међутим добио сам негативан одговор.

Зато Вас овом приликом молим да још једном објавите чланак како би се свест код људи мало више подигла и како би се јавио још неко, ко може да помогне, а сигурно таквих има. Вама хвала на овом чланку, јер је заиста неопходно овако нешто, надамо се да смо барем мало помогли, помоћићемо им још и то првом приликом.“ 

Овим путем још једанпут апелујемо на људе добре воље да помогну породици Смиљковић, а надамо се да ће и локална самоуправа наћи могућности да им уручи неку помоћ.

Ако има некога ко жели да им помогне, контактирајте породицу лично на број 064 213 57 64 Слађана Смиљанић. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sedmomesecnoj-pridvorcanki-ani-hitno-potrebna-pomoc/