СЕДНИЦА СКУПШИНЕ ОПШТИНЕ ВЕЛИКА ПЛАНА ЗАКАЗАНА ЗА ПОНЕДЕЉАК

Душан Марић, председник СО Велика Плана, заказао је трећу седницу локалног парламента, за понедељак, 30. новембар, у 10 часова а на дневном реду ће се наћи 18. тачака.

Између осталог одборници ће одлучивати о изради Плана детаљне регулације „ЦЕНТАР-ИСТОK“ у Великој Плани, затим о промени Пословника Скупштине општине Велика Плана а донеће одлуку и о  коефицијенту за обрачун пореза на имовину за непокретности обвезника који воде пословне књиге.

Одборници ће  донети и Одлуке о утврђивању просечне цене квадратног метра одговарајуће врсте непокретности за утврђивање пореза па имовину за 2021. годину на територији општине Велика
затим Одлуке о одређивању простора на територији општине Велика Плана на којем није дозвољено јавно окупљање, Одлуке о измени Одлуке о мерилима за утврђивање доприноса за уређивање грађевинског земљишта, Одлуке о прихватању удела без накнаде у капитал у Привредног друштва ФУЛ ПРОТЕКТ ДОО Београд, Одлуке о отпису потраживања општине Велика Плана ”ИНСТИТУТА ГОША“ Друштва са ограниченом одговорношћу за обављање научно-истраживачких и развојних послова Београд.
Донеће се и Решење о давању сагласностіт на Годишњи план Предшколске установе „Дечје царство” Велика Плана за радну 2020/2021. годину, затим Решења о давању сагласности на Програм о измени Програма пословања Јавног комуналног предузеха „Милош Митровић“ Велика Плана за 2020. годину,  Решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити за 2019. годину Јавног комуналног предузећа „Градска топлана“ Велика Плана,  Решења о образовању Локалног савета родитеља општине Велика Плана за школску 2020/2021. годину, Решења о измени Решења о именовању чланова Школског одбора Економско-угоститељске школе „Вук Kараџић“ Велика Плана., Решења о измени Решења о именовању чланова Школског одбора Гимназије у Великој Плани и доношењу Решења о измени Решења о именовању чланова Школског одбора Техничке школе „Никола Тесла“ Велика Плана.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sednica-skupsine-opstine-velika-plana-zakazana-za-ponedeljak/