СЕДНИЦА СО СМЕД. ПАЛАНКА ЗАКАЗАНА ЗА 19. ФЕБРУАР

Председник Скупштине општине Смедеревска Паланка Петар Милић заказао је 22. седницу, локалног парламента за петак, 19. фебруар, са почетком у 10 часова.

На дневном реду пред одборницима наћи ће се укупно 19 тачака за разматрање и евентуално усвајање.

Одборници ће, између осталог, разматрати измене и допуне Плана генералне регулације, одлуку о висини начину расподеле средстава за прво новорђено дете у породици, установљење Међународне ликовне колоније „Паланка у оку уметника-места вредна памћења“, одлуку средствима буџетског фонда за заштиту животне средине, образовање Општинског штаба за ванедне сиутуације, као и одлуке у вези са функционисањем и радом јавних предузећа и установа

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sednica-so-smed-palanka-zakazana-za-19-februar/

1 comment

    • Селишник Иван on 18/02/2021 at 11:40

    Баш ми је драго што ће локални одборници расправљати и разматрати измене и допуне плана ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ См.Паланка.Да само не буде то изнуђено неким већ изграђеним противуправним објектима,како би се они могли после легализовати. Добро размотрите пре подизања руке за шта гласате !!! У овом граду ће дођи рука закона ма какви моћни тајкуни из сенке управљали градом.Ту је и РЕПУБЛИКА која ће извршити инспекциски надзор над сваком одлуком.Ретроактивна примена нечег ради легализације неће бити дозвољена.Лично сам заинтересован за наведене измене и жељно чекам усвајање тог докимента као и примерак истог на увид.Искрено се надам да предлагач и одборници знају за шта гласају и да су упознати добро са изменема а пре усвајања.

Komentari su onemogućeni.