СЕДНИЦА СО ВЕЛИКА ПЛАНА ЗАКАЗАНА ЗА 30. ДЕЦЕМБАР

Душан Марић, председник Скупштине општине Велика Плана, заказао је 5. седницу локалног парламента за среду, 30. децембар, у 10 сати.

На дневном реду су следеће тачке:

1. Доношење Одлуке о измени Одлуке о локалним комунлним таксама.
2. Доношење Одлуке о измени Одлуке о висини и начину плаћања накнаде за коришћење јавних површина на територији општине Велика Плана.
3. Доношење Решења о давању сагласности на Програм о измени Программ пословања ЈKП „Градска топлана“ Велика Плана за 2020. годииу.
4. Доношење Решења о давању сагласности на Програм о измени Програма пословања ЈKП „Градска топлана“ Велика Плана за 2020. годину за коришћење субвенцња из буџета општине Велика Плана.
5. Доношење Решења о давању сагласности на програме пословања јавних предузећа чији је оснивач општина Велика Плана за 2021 . годину:
5.1. ЈKП „Градска топлана“ Велиіка Плана и
5.2. ЈП „Морава“ Велика Плана.
6. Доношење Решења о давању сагласности на Програм пословања ЈKП „Градска топлана“ Велика Плана за 2021. годину за коришћење субвенција из буџета општине Велика Плана.
7. Доношење Решења о давању сагласности на Програм пословања ЈП „Морава“ Велика Плана за 2021. годину за коришћење субвенција из буџета општине Велика Плана.
8. Одборничка питања.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sednica-so-velika-plana-zakazana-za-30-decembar/