СЕЗОНСКИ ВОЗОВИ ЗА БАР КРЕЋУ 17. ЈУНА, ПОЛАЗАК ИЗ СТАНИЦЕ ЗЕМУН

Међународни возови за Бар полазиће од 17. јуна, током овогодишње летње туристичке сезоне из железничке станице Земун и у земунску станицу стизати из Црне Горе.

Током сезоне у саобраћају ће бити по један јутарњи и вечерњи међународни воз из Београда и Бара. И док јутарњи возови у свом саставу неће имати кола за превоз праћених аутомобила, вечерњим возовима из Београда и Бара путници ће моћи да превозе и своја кола.

Утовар и истовар праћених аутомобила обављаће се у железничкој станици Земун.

Јутарњи међународни  воз за Бар из станице Земун  полазиће у 8.44 часова, а из станице Београд Центар у 9.00 часова. Овај међународни воз саобраћаће од 17. јуна до 18. септембра 2022. год. и у свом саставу нема кола за превоз праћених аутомобила.

Продаја возних карата за летњу сезону почела је 26. маја, а цена карте другог разреда у једном смеру је 21 евро, док је резервација седишта три евра. Вожња у првом разреду кошта 31.80 евра у јендом правцу. Цене лежаја су од шест до 45 евра, док је превоз аутомобила 30 евра у једном смеру

Подсећамо да су претходних година сезонски возови за Бар, укључујући и ауто – воз за који сваког лета влада велико интересовање међу путницима, полазили из железничке станице Топчидер. С обзиром да је железничка станица Топчидер 1. октобра 2021. године престала са радом, у станици Земун је постављена утоварна рампа за аутомобиле, па ће ове летње туристичке сезоне ауто – воз саобраћати између Земуна и Бара.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sezonski-vozovi-za-bar-krecu-17-juna-polazak-iz-stanice-zemun/