СЈАЈАН УСПЕХ ПАЛАНЧАНКЕ ТИЈАНЕ ДИМИЋ-ТРЕЋЕ МЕСТО НА „СРБИЈА МАРАТОН СЕРИЈИ“

Наша изузетна атлетичарка, петнаестогодишња Тијана Димић је постигла сјајан успех на „Србија маратон серија“ такмичењу у трци на 5 км где је освојила треће место у изузетно јакој конкуренцији.

Наша Тијана је 5 км претрчала за 19:49 док је другопласирана Тијана Кабић постигла време 19:29 а прво место је припало Наташи Ћулафић која је стазу од 5 км претрчала за 18:19. Гледајући ове резултате треба честитати Тијани на овом изузетном успеху и Паланка се може надати да ће, уколико Тијана настави овим темпом,  дочекати једног дана и олимпијску медаљу.

Српски атлетичари Милош Kрстић из Лепосавића и Милош Сегеди из Инђије победници су трка на 5 км и 10 километара, док су у женској конкуренцији победиле Теодора Симовић из Новог Пазара на 10 км и Наташа Ћулафић из Партизана на 5 км. Поклоне је уручио председник Атлетског савеза Србије, Веселин Јевросимовић: за прво место награда је био ТЕСЛА Телевизор, друго место ТЕСЛА Таблет и треће место ТЕСЛА Мобилни телефон. Следеће трке на 5 км и 10 км биће одржане 30.марта 2019.године.

Резултате на 5км можете преузети овде.

Резултате на 10км можете преузети овде.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sjajan-uspeh-palancanke-tijane-dimic-trece-mesto-na-srbija-maraton-seriji/