ШКОЛА ВЕЛИКОГ СРЦА – ШКОЛА ЗА СВЕ

ОШ ХРШ још једном потврђује да следи мото Школа великог срца. Претходних дана ученици петог разреда креирали су лого за наш нови пројекат „Школа за све – Шанса за све“.

Овај пројекат промовише равноправност, инклузију, мултиетничност и има за циљ да оснажи ученике из осетљивих група да преузму активну улогу у свом образовању кроз обуку за употребу ИКТ алата. Ученици су своје идеје за лого слали путем Гугл учионица а у онлајн гласању за најбољи рад учествовали су и наставници. Победу је однео рад ученице 5/1 Иве Димитријевић а проглашењу победника присуствовали су и представници Екуменске хуманитарне организације ЕХО под чијим се покровитељством и реализује овај пројекат.

Честитамо Иви и захваљујемо се пријатељима из организације ЕХО што су нам пружили прилику да подстакнемо креативност наших ученика и пружимо им прилику да кроз овај пројекат унапреде своје знање и вештине. Ово је тек прва у низу активности које нам предстоје. Верујемо да ће ученици уживати у њима и можда открити неке своје нове таленте.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/skola-velikog-srca-skola-za-sve/