СКУПЉАЈТЕ ФИСКАЛНЕ РАЧУНЕ, ПОНОВО ПОЧИЊЕ ИГРА „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“

У циљу сузбијања сиве економије, држава поново покреће велику наградну игру „Узми рачун и победи’‘, а у новом циклусу важиће рачуни од 1. септембра.

Грађани, који ће на овај начин дати свој допринос у борби против сиве економије, слаће бесплатно поштом 10 фискалних исечака, вредних минимум 100 динара, преносе ‘‘Вечерње новости’‘.

Грађани ће, сакупљајући фискалне рачуне моћи, уз мало среће, да постану власници још вреднијих награда него прошли пут – аутомобила „фијат 500Л“, стана у насељу Земунске капије или пак луксузног стана у Београду на води.

‘‘Учесници у наградној игри неће плаћати поштанску услугу приликом слања коверти. Биће, као и прошли пут, два круга, а све коверте које су приспеле у првом кругу наградне игре учествоваће и у другом. Правила су иста. Коверта треба да има 10 фискалних рачуна, а сваки рачун мора бити на минимум 100 динара, пишу ‘‘Новости’‘.

Први круг ће се завршити до Нове године, а право учешћа имаће сва пунолетна лица с пребивалиштем или боравиштем на територији Србије.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/skupljajte-fiskalne-racune-ponovo-pocinje-igra-uzmi-racun-i-pobedi/