Početna » СЛАЂА КАТАНИЋ (1968-2023)

СЛАЂА КАТАНИЋ (1968-2023)

После краће и тешке болести преминула је Слађа Kатанић. Прерано, у 55. години. Изузетна особа, мајка, супруга, пријатељ…

од Паланка данас
1 Коментар

Увек ведра, насмејана, позитивна, предусретљива, културна, спремна да помогне….једном речју добар човек!

Била је врхунски стручњак из пољопривреде, високо образован. И ту је излазила у сусрет свакоме, знала да да прави савет, уз осмех и љубазностНа прави пут, је заједно са супругом, извела две кошаркашке репрезентативке Александру и Ивану Kатанић, које су од родитеља наследиле све праве вредности и особине.

Kатанићи су у Смедеревској Паланци били типичан пример успешне, складне срећне, а скромне породице. Слађа их је водила….

И Александра и Ивана су наследиле и Слађин осмех, њен препознатљив знак. Осмех, који вам врати расположење, ма колико вам буде тешко. Он ће нам свима недостајати…. И важно је да оне иду Слађиним путем. Била је поносна на њих.

Наша страница је увек имала праве информације од Слађе. Увек је била срећна и поносна на своје репрезентативке и увек знала да искаже захвалност. Још од пре десет и више година, када су кренуле на пут успеха.

Недостајаће нам, али њена породица мора да настави њеним путем. Па, и ми који је нисмо тако блиско познавали, али смо осећали њену присност и доброту…

Сахрана Слађе Kатанић обавиће се у петак, 1. децембра у 13 часова на Новом гробљу Kаменац у Смедеревској Паланци…Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept