Početna » СЛОБОДА МИЋАЛОВИЋ И ВУК КОСТИЋ ПОБРАЛИ АПЛАУЗЕ ПУБЛИКЕ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ: Дечије повреде на летњој сцени биоскопа

СЛОБОДА МИЋАЛОВИЋ И ВУК КОСТИЋ ПОБРАЛИ АПЛАУЗЕ ПУБЛИКЕ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ: Дечије повреде на летњој сцени биоскопа

Други догађај на овогодишњем Културном лету, које се одвија под слоганом Заиграј са културом, синоћ је изведен пред паланачком публиком у Летњој башти биоскопа.

Представа младог америчког писца Џозефа Раџива поиграва се позоришним жанровима, напрежући форму такозване класичне америчке драме. Дечије повреде су представа која се утолико тешко може одредити или сврстати, то је комад без унапред задатог основног мотива, у коме слике, намерно испретуране у временском следу, допуштају различита виђења, другачије састављање и растављање од стране гледалаца.

Слобода Мићаловић и Вук Костић, лепо, питко и уверљиво интерпретирају карактере главних ликова, Кајлин и Дага. Публика Културног лета осетила је емотивни набој ове сценске игре, наградивши глумачки пар дугим срдачним аплаузом.

Бројност публике, која је увелико надмашила капацитет Летње сцене Културног центра, баш као и прошле године, показује да се ова манифестација већ усталила, односно да су посетиоци прихватили нови слогн, и – заиграли са културом.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept