СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА РАСПИСАЛА ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ

Становници Смедеревске Паланке који желе да на кућама и стамбеним зградама замене прозоре и улазна врата могу да се пријаве до 8. октобра 2021. године на конкурс за субвенције који је општина расписала.

Међу 67 локалних самоуправа које су 25. јуна потписале уговоре са министарком рударства и енергетике Зораном Михајловић нашла се и Смедеревска Паланка, која је за ове радове са министарством издвојила 20 милиона динара.  За радове на кућама и становима они који се пријављују могу да одаберу једну од 14 фирми које су се одазвале позиву Општине Смедеревска Паланка, а које су испуниле услове у погледу цене, квалитета и рокова.

Право учешћа на конкурсу имају грађани којима је кућа или стан за који се пријављују место пребивалишта и који имају грађевинске дозволе и доказе о легализацији.

Комплетан текст огласа погледајте у прилогуJavni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama na teritoriji opštine Smederevska Palanka za 2021. godinu

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/smederevska-palanka-raspisala-javni-poziv-za-zamenu-stolarije/