СНИМАЛИ СИЛОВАЊЕ МАЛОЛЕТНИЦЕ У СЕЛЕВЦУ И СНИМАК ПОСЛАЛИ ЊЕНОЈ МАЈЦИ

Полиција је ухапсила А. Б. (22) и његовог вршњака М. Ж. из Селевца код Смедеревске Паланке, осумњичене да су 13-годишњу девојчицу приморали на орални секс, све то снимали, а затим видео-запис послали њеној мајци.

Према сазнањима „Блица“, осумњичени су малолетницу нашли у Београду. Kако су се и где упознали, још се утврђује.

– Девојчицу, која има само 13 година, приморали су на орални секс. Иживљавали су се над њом и све то су снимали – каже саговорник „Блица“ упознат са истрагом.

Девојчица када је схватила на шта су је приморали, била је у страху, није смела никоме да исприча шта је преживела, већ се повукла у себе и ћутала о трауми и сексуалном злостављању.

Силоватељи су нашли и број телефона мајке од јадне девојчице и послали јој снимак свог иживљавања над девојчицом. У првом тренутку мајка је била у страху како да реагује да јој још више не повреде ћерку и када је смогла снаге пријавила је цео случај полицији.

Одмах након пријаве снимка сексуалног иживљавања над дететом, истражитељи су идентификовали особу са чијег је броја мобилног телефона послат компромитовани видео-запис. Осумњичени 22-годишњи А. Б. је лоциран и ухапшен, а у Селевцу је приведен и његов саучесник. Обојица осумњичених се терете за обљубу малолетног лица, тачније детета – каже наш извор.

Према сазнањима „Блица“, обојици осумњичених је одређен притвор до 30 дана. За обљубу детета, кривични закон предвиђа казну затвора од три до дванаест година.

Иначе, рођак једног од осумњичених је такође хапшен због сексуалних деликата, пре неколико година силовао је малолетницу у Смедереву.

Извор БЛИЦ

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/snimali-silovanje-maloletnice-u-selevcu-i-snimak-poslali-njenoj-majci/