СНС ЧИСТИ РЕДОВЕ У ТОПОЛИ, ИСКЉУЧЕНО ПЕТ ОДБОРНИКА И ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Извршни одбор Српске напредне странке искључио је из чланства петоро одборника из локалне Скупштине у Тополи (Драган Ј. Јовановић, Мирјана Прокић, Милош Тодосијевић, Иван Милисављевић, Владимир Радојковић), као и заменика председника Општине, Славицу Топлицу.

Овим је завршен процес чишћења редова јер је Извршни одбор једногласно донео одлуке (на седницама од 10. јуна и 13. новембра) о искључењу на основу покренутих дисциплинских пријава као и потврдом одлуке локалне организације о брисању из чланства у једном случају.

– Прочистили смо редове Српске напредне странке у Тополи. Решили смо се оних који су зарад ситних привилегија на прво место стављали лични интерес учешћем у локалној власти и то без сагласности ОО СНС и Извршног одбора. На тај начин су, поред непоштовања страначке дисциплине, својим поступцима и деловањем нанели штету угледу и интересима Странке. Они више немају право да се представљају као одборници или општински функционери испред Српске напредне странке. Подсећам јавност да СНС није потписник коалиционог споразума и не учествује у локалној власти која већ дужи период не ради у интересу грађана општине Топола – рекао је председник Општинског одбора и члан Главног одбора Игор Петровић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sns-cisti-redove-u-topoli-iskljuceno-pet-odbornika-i-zamenik-predsednika-opstine/