Početna » ШОКАНТНО: ЦАРИНИЦИ ПОД ХАУБОМ ПЕЖОА НАШЛИ МИГРАНТКИЊУ САКРИВЕНУ ИЗМЕЂУ ХЛАДЊАКА И МОТОРА

ШОКАНТНО: ЦАРИНИЦИ ПОД ХАУБОМ ПЕЖОА НАШЛИ МИГРАНТКИЊУ САКРИВЕНУ ИЗМЕЂУ ХЛАДЊАКА И МОТОРА

Цариници су 24. марта 2023. године на граничном прелазу Градина, у сарадњи са полицијом, спречили покушај једне илегалне мигранткиње да границу пређе скривена испод хаубе аутомобила.

Овај несвакидашњи покушај кријумчарења људи откривен је током вечери на улазу у земљу када је за контролу издвојен пежо 407 страних регистарских ознака, којим је наизглед сам путовао 32-годишњи страни држављанин.Иако је возач цариницима рекао да нема ништа да пријави, они су се ипак одлучили за детаљан преглед, па су отворивши хаубу остали затечени призором јер се у простору између хладњака и мотора налазила скривена жена.

Простор о коме је реч врло је ризичан како због врелине мотора, тако и због скученог простора, па се претпоставља да је овај начин превожења илегалних миграната могућ само на кратким деоницама пута, довољним да се пређе гранични прелаз.Пронађена мигранкиња је заједно са возачем и аутомобилом предата полицији у даљу надлежност.

 You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept