СПАРНО И НЕСТАБИЛНО И ТОКОМ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ

Пријатне дневне температуре, које ће се кретати око 27 степени, током наредних седам дана неће, нажалост, донети и стабилно, сунчано време. Пролеће ће тако за викенд и наредних дана показивати своју варљиву ћуд, доносећи топло али променљиво време, и готово свакодневно кишу с грмљавином. До понедељка ће, због локално могућих обилних падавина, на снази бити жути метеоаларм, јер се очекује и више од 10 литара падавина по метру квадратном за свега три часа.

Данас ће у Паланци преовладавати променљиво облачно време, а краткотрајни пљускови са грмљавином могући су углавном на истоку и југу Србије, док ће кише бити у свим крајевима наше земље. Дуваће слаб ветар променљивог смера. Најнижа температура је од 12 до 16, а највиша дневна кретаће се од 24. до 27. подеока Целзијусове скале.

У понедељак ће бити променљиво облачно, понегде с краткотрајним пљусковима праћеним грмљавином. Ветар ће битислаб и умерен јужни и југозападни. Најнижа температура биће од 12 до 18, а највиша дневна од 25 до 27 степени.

Од уторка до петка, такође ће бити променљиво облачно, с локалним пљусковима и грмљавином. У најтоплијем делу дана температура ће се кретати од 24 до 28 степени.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sparno-i-nestabilno-i-tokom-sledece-nedelje/