СПЕКТРАЛАБ БИОХЕМИЈСКЕ ЛАБОРАТОРИЈЕ (ВИДЕО)

spek0У Смедеревској Паланци, Баточини, Лапову и Рачи отворене су биохемијске лабораторије Спектралаб. Паланчани услуге ове лабораторије могу да користе на адреси Вука Караџића 111 (поред зграде Хитне помоћи). Ценовник услуга можете погледати ОВДЕ.

Визија Спектралаб лабораторија је да буде препознатљива на тржишту по специфичном програму квалитетног пружања услуга у области биохемијске, хематолоске, имунолошке и микробиолошке дијагностике, са репутацијом лабораторије која се издваја стручношћу, брзином, способношћу, и квалитетом, при чему у сваком моменту може да одговори захтевима тржишта.

spek1Мисија Спектралаб лабораторије је задовољавање потреба свих интересних група: Пацијената, кроз обезбеђење континуираног квалитета пружања здравствених услуга из свог асортимана, које су потребне у очувању и унапређењу здравља, као и унапређењу квалитета живота. Тежимо да пружамо својим пацијентима услуге високог квалита, прецизности и брзине уз помоћ стучног и мотивисаног кадра, јер желимо да изградимо однос са нашим пацијентима заснован на поверењу.
Запослених, кроз стварање радног окружења које је засновано на добрим међуљудским односима и могућностима за професионалан и лични напредак.
Пословних партнера, кроз искрен и поуздан однос дефинисан обостраном сатисфакцијом у сваком аспекту међусобне сарадње.

spek2Вредности које негујемо су:

  • квалитет услуга
  • опремљеност лабораторије
  • стручност запослених
  • партнерство са лекарима, пацијентима и осталим сарадницима
  • изврсност у пружању лабораторијских услуга
  • организованост и флексибилност наших запослених

Задовољство пацијената и поверење које нам указују, представљају нашу највећу награду и циљ да истрајемо и наставимо да се даље развијамо и усавршавамо.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/spektralab-biohemijske-laboratorije-video/