„СПОРТ ЈЕ ЗАКОН“ – ПРОВЕРИТЕ ЗАШТО

suveniri“Спорт је закон” слоган је који ће обележити 5. Међународни сајам спорта који се на Београдском сајму одржава од 25. до 27. новембра. Организатор манифестације је Спортски савез Србије, а покровитељ Министарство омладине и спорта Републике Србије.

На Београдском сајму представиће се више од 100 територијалних спортских савеза, 89 националних гранских савеза, најважније спортске високошколске установе и представници осталих значајних спортских институција у земљи. Излагачи на Сајму спорта су и произвођачи, трговци и дистрибутери спортске опреме, суплемената, исхране и свега што је везано за опоравак и рехабилитацију спортиста.

Циљ манифестације је да кроз едукацију и забаву мотивише све људе, а нарочито децу, да се баве спортом, било да је реч о рекреативном или професионалном спортском ангажману. Привилегија ове манифестације је могућност да се на једном месту представе сви спортови, што ће и деци и одраслима олакшати одлучивање за одговарајући спорт.

На једном месту – у халама 1 и 1а, посетиоци ће моћи да присуствују и бројним стручним предавањима, на којима ће бити речи о начину тренирања, исхрани, рехабилитацији, тренажном процесу. Биће организоване радионице и семинари за спортисте, тренере, руководства и представнике спортских савеза и удружења.

Из Паланке ће уметничко стваралаштво „Сувенири“ имати свој штанд на Сајму спорта, док нас друге спортске организације и фирме нису обавестиле о свом евентуалном учешћу.

Улаз на Сајам спорта је бесплатан, а радно време је од 10 до 19 часова.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sport-je-zakon-proverite-zasto/