уторак, мај 28, 2024
Početna » СПРЕМАЈУ СЕ ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ Ево шта садржи и шта је потребно да се пријавите ако сте пензионер

СПРЕМАЈУ СЕ ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ Ево шта садржи и шта је потребно да се пријавите ако сте пензионер

од Паланка данас
0 Коментар

Савез пензионера Србије расписао је јавни позив за подношење понуда за набавку пакета солидарне помоћи за пензионере, према којем се оквирно набавља 55.000 пакета, док процењена вредност набавке износи 111,69 милиона динара.Сваки пакет имаће исту садржину и састојаће се од килограма соли, килограма шећера, два килограма брашна, литра уља, 400 г пиринча, 400 г тестенине, кесице супе, конзерве туњевине, сапуна, пасте за зубе, три килограма детерџента за прање одеће.

Критеријум за доделу уговора, како се наводи у позиву објављеном на сајту Савеза пензионера, биће најнижа понуђена цена, а понуде се подносе до 22. априла.

Послови спровођења јединствене набавке пакета су, како је раније објавио Фонд за пензијско и инвалидско осигурање поверени Савезу пензионера Србије, који ће спровести набавку и дистрибуцију пакета удружењима и одборима пензионера, а они ће их даље дистрибуирати до самих корисника.

Пријава пензионера за доделу ових пакета почела је 10. априла и трајаће до 29. априла а ранг-листе ће бити објављене на огласним таблама удружења и одбора корисника пензија и филијала Фонда ПИО 30. априла.

Основни критеријум за доделу помоћи је висина пензије до 24.987,67 динара.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept