СРЕЋА СЕ ПОЛАКО ВРАЋА У ДОМ СЕДМОЧЛАНЕ ПОРОДИЦЕ АЛЕКСИЋ ИЗ ПАЛАНКЕ

Бранка Алексић је самохрана мајка која је након губитка супруга остала сама са шесторо деце, дечаци имају 12 и 18 година док су девојчице старе 3, 5, 14 и 18 година. Породица Алексић је у изузетно тешкој материјалној ситуацији, али док постоје људи добре воље и док мислимо једни на друге ником неће бити тешко да преброди тешкоће.

Дина, Бранка и Рената

Тако је ангажовањем наше суграђанке Ренате Радовановић за ову породицу прикупљено 50000 динара да се намири дуг за струју која им је била искључена неколико месеци а. Акцији се придружила и наша суграђанка Дина Вуковић која је донела породици неопходне потрепштине а што је најважније одвојила је време да поприча са мајком и посаветује је у овим тешким тренуцима.

Ципеле Пепељуга

Такође су и надлежни из општине Смедеревска Паланка улепшали новогодишње празнике овој дечици и поклонили им новогодишње пакетиће а председник Привременог органа Вучен се ангажовао око прикључења сттрује. Такође су из продавнице обуће Ципеле Пепељуга данас поклонили по један пар обуће деци како би предстојеће зимске дане провели у топлој обући.

Уколико сте вољни да помогнете овој породици то можете учинити у директном контакту са мајком Бранком Алексић на број телефона 063 871 26 19

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sreca-se-polako-vraca-u-dom-sedmoclane-porodice-aleksic-iz-palanke/