СРЕЂИВАЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА ИСПРЕД ЗГРАДЕ ОПШТИНЕ

Пролећно сређивање нашег града се наставља пуном паром. Претходних дана насипана је земља око стабала у улици Светог Саве, где се полако приводе крају радови на санацији тротоара. Такође је насута и зелена површина код бивше зграде СДК и зелена острва која раздвајају коловоз у улици Вука Караџића испред зграде општине Смедеревска Паланка. Такође данас је на тим острвима посађено и цвеће па овај део града почиње да личи на Паланку седамдесетих година, како је памте старији паланчани.

Надамо се да ће цвеће опстати поред наших лоших навика да правимо пречице преко зелених површина а многи воле да отуђе по који бусена за своју башту или продају.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sredjivanje-zelenih-povrsina-ispred-opstine/

2 comments

    • Zeleno on 16/03/2018 at 02:14

    Pohvalno. Ali ako bude trajalo samo do izbora, sram vas bilo. Kažete da se ne gazi? Pa stavite ogradice. Što se ne sredi i ona mala zelena površina ispred zgrade vodoprivrede? Tu moze i fontanica i spomenik i lepo zelenilo.

    • ŠUMADINAC on 15/03/2018 at 19:12

    Dali cete one fontane da osposobite po gradu, narocito onu u centru gde je trebao vodopad da bude a trenutno se nalazi smece u njoj.

Komentari su onemogućeni.