СРПКИЊА ИЗ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ ПОГИНУЛА У ЕКСПЛОЗИЈИ ГАСА У БЕЧУ

Српкиња Ана Б. (29) из Велике Плане страдала је у експлозији гаса у Бечу. Kако су јавили познаници, она је била станар зграде у којој је дошло до експлозије и живела је у стану број 16 са два сина.

Ана је у време експлозије била у стану са синовима. Млађи дечак је био у тоалету, а старији у дневној соби. Kада је видео да пада телевизор отрчао и извукао брата из WЦ, а онда су их комшије извукле на сигурно. Ану која је била у дечијој соби детонација је бацила на земљу, а преко ње су попадали делови разрушене зграде. Смрскано тело несрећне жене ватрогасци су пронашли после вишечасовне потраге која је трајала до дубоко у ноћ, а како преносе аустријски медији, мајка несрећене Ане је све време била у близини места несреће не слутећи да јој је ћерка погинула.

Од стана број 16 на трећем спрату у ком је Ана живела са децом остале само рушевине. Жена није имала никакву шансу да преживи, била је потпуно затрпана великим комадима који су отпали са зграде, који су на њу пали пошто ју је детонација избацила из сопственог стана, пише Тањуг. Њен партнер Дејан Т. био је, у време експлозије на радном месту.

Током ноћи пронађена је и друга жртва експлозије, а ради се о једном мушкарцу чији идентитет још није познат.

Извор: Блиц

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/srpkinja-iz-velike-plane-poginula-u-eksploziji-gasa-u-becu/