Početna » ШТА СЕ ДЕШАВА 40 ДАНА ПОСЛЕ СМРТИ?-ДОКТОР ОБЈАСНИО ДЕТАЉНО

ШТА СЕ ДЕШАВА 40 ДАНА ПОСЛЕ СМРТИ?-ДОКТОР ОБЈАСНИО ДЕТАЉНО

од Паланка данас
0 Коментар

Др Мајкл Њутн докторирао је психологију саветовања, поседује сертификат мајстора хипнотерапије и члан је Америчког удружења саветника.– Они су веома јасно показали да фотон може да се телепортује, а наша ДНK, наши хромозими, раде на принципу фотона. То значи да наше ћелије комуницирају једна са другом бесконачном брзином. Укратко, концепт времена тамо нестаје – тврди професор Гарјајев.

Др Њутн је развио своју технику хипнотичке регресије да би ефикасно повео своје субјекте с друге стране сећања на прошле животе, према смисленем искуству живота душе између живота.Сматра се пиониром у откривању тајни нашег живота у духовном свету, о којима је по први пут писао у свом бестселеру Путовање душа, који је преведен на десет језика. Др Њутн је познат у целом свету као духовни регресиониста, а наступао је у бројним радио и телевизијским емисијама. Године 1998. Национално удружење трансперсоналних хипнотерапеута доделило му је годишњу награду за допринос у премошћавању ума, тела и духа. Награду је добио за године проведене у клиничком истраживању сећања душе и откриће космологије живота после живота. Године 2001. добио је годишњу награду независних издавача за књигу Судбина душа.

Шта се дешава с нама када умремо? Где одлази наша душа? Ако су вас религиозно васпитали, онда верујете да постоје само два места на која можете да одете: рај и пакао, зависно од тога да ли сте живот на основама религијског норматива.

У нешто контроверзнијој верзији разматрања „живота после смрти“ Мајкл Њутн наводи да не постоји само светли и тамни епилог.

Њутн који је специјализант за хипнотерапију тврди да може да врати људе толико уназад да се су способни да се сете ствари које се нису догодиле у овом животу, већ између живота.

Он је своје случајеве описао у књизи „Путовање и судбина душе“. Занимљиво је да су сви његови субјекти навели исте ствари.

1. Живот пролази пред очима

Мајкл Њтн истиче да учестао феномен код људи који умиру је „премотавање живота“ тј. виде како им читав живот пролази пред очима. Мозак убрзано прелистава све успомене пре него што се душа одвоји од тела.

2. Могу да виде своје тело

Испитаници су видели своје тело у тренутку када се свест одваја од физичког.

3. Светло

Људи увек наводе да виде светло када умиру. Светло се појављује у даљини и полако их повлачи ка себи. Мајкл Њтн каже да светло за многе представља осећај љубави и мира и да је то по њему прелазна фаза на путу ка спиритуалном свету.

У Њутновој евидетно контроверзној верзији живота после смрти појављују се „анђели чувари“, па чак и својеврсна врста водича у „нови живот без бола и патње“ и да душа не жели да се врати натраг на земљу, а понекад то мора да учини. У питању је езотерично тумачење световног живота и загробног живота и поновног враћања у световни живот са акцентом да се смрти не треба плашити јер „нема смрти, само прелаз“ и да реинкарнација није обавезна, и да повратак у овоземљаски живот може бити због карме или како би се помогло одређеним људима.

Митарства – православно учење

У хришћанском тумачењу после смрти 40 дана душа путује и мора да пређе „митарства“, тј. границе на којима се мери тежина њиховог греха. Ово веровање је карактеристично за Православну цркву, међу православним светитељима и верницима. Ако покојник пређе сваку границу обећан му је вечни живот у царству небеском.Научно тумачење

ДНK су “декодирали” Вотсон и Kрик 1953. године. Они су закључили да је ДНK молекул састављен од два ланца који су спирално увијени један око другог. За то су награђени Нобеловом наградом.

Руски научник Петар Петрович Гарјајев, доктор биологије, академик Медицинско-техничке академије наука Русије, открио је 1993. године нешто веома занимљиво.

Зашто дајемо 40 дана?

Да ли је коинциденција народно веровање да се дух покојника 40 дана задржава после смрти, или да управо толико Тибетанци умрлом читају “Тибетанску књигу мртвих” са упутствима како да се понаша на оном свету!

Данас је то познато као “ДНK фантом ефекат” који је остао мистерија. Спектрометар, за који су научници мислили да је неисправан, регистровао је “фантоме” током 40 дана.

– Испоставило се да је наш молекул ДНK антена, јер садржи атоме метала који служе као нека врста пријемника који је усмерен према космосу, одакле прима неке управљачке космичке информације – тврди академик Гарјајев.

– Постоји једноставан експеримент са икром жабе када се стави у комору од 80 одсто никла и гвожђа, где постоје сви услови за нормалан развој ћелије са једним изузетком – нема спољашњег електромагнетног окружења. У том ненормалном електромагнетном окружењу ембриони се претварају у чудовишта и нико од њих и не дође до стадијума жабе.

Руски академик сматра да ДНK генерише радио таласе и ласерске зраке који граде информационе холограме. На тај начин ћелије ембриона, примивши таласну информацију, стварају неку врсту скице која показује где и како треба да расту ноге, очи, нос и друго.

ДНK је дугачак 500 милијарди километара. То је као два соларна система… У њему су уписани сви подаци о нама од длаке обрве до емоција, од боје очију до болести.

Године 1997. аустријски научници су експериментално доказали да се фотон може телепортовати, односно тренутно преносити са једног места на друго, уз очување информације.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept