петак, јун 21, 2024
Početna » СТАНОВИ ЈЕФТИНИ, А ПЛАТЕ ИЗНАД ПРОСЕКА, ГДЕ ТО ИМА? У овој општини у Србији можете да се скућите у 50 квадрата за само 18.000 евра

СТАНОВИ ЈЕФТИНИ, А ПЛАТЕ ИЗНАД ПРОСЕКА, ГДЕ ТО ИМА? У овој општини у Србији можете да се скућите у 50 квадрата за само 18.000 евра

На интернету се могу пронаћи станови у Мајданпеку по цени од 18.000 евра, и то за чак 50 квадратних метара.

од Паланка данас
0 Коментар

Фото: Youtube Printscreen

Судећи по огласима, јасно је да је ово оквирна цена станова, што је веома прихватљиво за џеп многих, а висина плате у овом месту је само додатни бонус.Наиме, многима је на помен Мајданпека прва асоцијација рудник Мајданпек, што оправдава део „високих пата“. Када је Борски рудник бакра, 1961. године, увелико навршавао шесту деценију, добио је као појачање нови рудник у Мајданпеку, тада највећи и најмодернији у Европи.

У Мајданпеку је пописано 14.663 становника, а скоро четвртина ради управо у руднику. Ипак, питање које се само намеће јесте, „шта је у понуди осим рудника у овом граду?“.

На основу понуда на интернету, можемо закључити да се у Мајданпеку налази „Фабрика бакарних цеви“, „ЈКП Мајданпек“, као и бројне радње и продавнице које траже продавце, ипак, понуда је ограничена, те је главно светло управо на руднику.

Што се тиче станова, на интернету се могу пронаћи двособни станови, квадратуре око 50 квадратних метара који се крећу по цени од 15.000 до 20.000 евра. На прву, ово је сасвим прихватљиво за мали град, али ако се узме у обзир да је висина плате у поменутом граду око 92.132 динара, јасно је да су понуде веома прихватљиве.

У огласу на који смо ми наишли наводи се да се продаје двособан стан од 50 квадрата у улици Капетанска на трећем спрату. Стан садржи велику дневну собу, спаваћу собу, кухињу са трпезаријом, терасу, купатило и ходник.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept