СТАРЛЕТА ТАМАРА ЂУРИЋ РАЗБЕСНЕЛА МУСЛИМАНСКЕ ЕКСТРЕМИСТЕ

Мега популарни репери Buba Corelli i Jala дочекани су на популарном Ташмајдену уз еуфорију и као регионалне звезде, а вриску одушевљених фанова, на жалост, нису могли утишати ни спорни стихови и моменти из спота “Борба” где се јасно види порука “Убиј Србина”.

Ово популарном двојцу није први испад такве врсте, имајући у виду да је на њиховом званичном јутјуб канлу, на снимку под називом “Терористички чин који је изазвао српско-муслимански рат у YУ” остављен коментар следећег садржаја: „Мафијашу, је*о те српски отац, читав живот само г*вна једете, СВЕ СУ СРБЕ ВЈЕШАЛИ НА ВРБЕ“, да би исто био уклоњен неколико сати пред најављени концерт у Београду!

Против шизофреног дочекивања србомрзитеља „са сољу и погачом“, глас је дигла ни мање ни више, него старлета Тамара Ђурић, али је њен крајње објективни коментар дочекан на нож, уз салве претњи и увреда.

Она је на свом ФБ профилу приметила да би у оквиру „српског патриотизма између Ахмеда и Стојана био изабран Ахмед који је постао познат по рецитовању њему омиљених стихова Србе на врбе“ и између осталог, како због једног „инстант хита заборавимо како нам се деда зове“.

– Ипак, срамота је да нас у 21. веку овако вређају и да немају елементарно поштовање према живима, а камоли мртвима и да својим ставовима пропагирају тако нешто, односно да се хвале ужасним дешавањима која никоме нису донела ништа добро – каже популарна старлета за портал Говори Србија и додаје да такве ствари не биле смеле бити јавно пропраћене и подржане, попут спорног концерта на Ташмајдену.

Ђурићева истиче да се није уплашила претњи, јер су „правда и истина на њеној страни, а то је најјаче оружје цивилизованог народа“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/starleta-tamara-djuric-razbesnela-muslimanske-ekstremiste/