СТАРТОВАЛА ЈАСЕНИЧКА ФУДБАЛСКА ЛИГА

Пре почетка сезоне у Јасеничкој фудбалској лиги у просторијама Општинског фудбалског савеза, одржан је састанак руководства савеза и челника локалне самоуправе. Присутне је поздравио председник ОФС Зоран Предојевић, који је упознао челне људе општине са проблемима у најнижој фудбалској лиги наше општине и том приликом је истакао да му је задовољство што је локална самоуправа подржала њихове напоре да се такмичење одржи и да ће помоћи лигу у својим могућностима.

Овом приликом је обећано свим представницима клубовима Јасеничке фудбалске лиге да ће сви добити једнаку уплату котизације и чланарине за такмичење да би сви клубови могли да се несметано такмиче. Обећање је испуњено већ у наредним данима, тако да се лига несметано одржава и на томе су челни људи ОФС посебно захвални локалној самоуправи на челу са председником Николом Вученом.

Иначе Јасеничка фудбалска лига броји осам клубова и одавно се није десило да три клуба из града на Јасеници играју најнижи ранг такмичења. Биће ово занимљива јесен у Јасеничкој фудбалској лиги.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/startovala-jasenicka-fudbalska-liga/