СТАРТУЈЕ БАРАЖ ЗА ПОДУНАВСКУ ЛИГУ, ПАЛАНКА СЛОБОДНА У ПРВОМ КОЛУ

Са извлачења парова баража за Подунавски округ. У врху Бојан Ђулић генерални секретар, представник из Сеона Марко Јовановић, представници Паланке Зоран Живановић и Живадин Ранковић и Станимир Ђуричић комесар за такмичење.

У просторијам ФС Подунавског округа у присуству Бојана Ђулића генералног секретара, Станимира Ђуричића комесара за такмичење, Новице Павловића дисциплинског судије и представника клубова извучеи су парови баража за једно место у Подунавској окружној лиги.

Упознавање представника клубова пре жреба ,Марко Јовановић ( Омладинац, Сеоне ), Зоран Живановић и Живадин Ранковић ( Паланка )

Ривали су другопласиране екипе општинских лига ( Паланка, ОФС Смедеревска Паланка, Омладинац из Ракинца ФСО Велика Плана и Омладинац из Сеона, ГФС (Смедерево).

Домаћин баража је ФСО Велика Плана а све утакмице се играју на терну Ударника из Лозовика.

У 1.колу 6.јуна од 17,30.минута састају се, Омладинац ( Сеоне ) – Омалдинац ( Ракинац ). У 2.колу 13.јуна Паланка – и поражени клуб из првог кола. У случају нерешеног исхода у првом колу, противник Палаци је Омладинац из Сеона. Треће коло се игра 20. јуна, састају се победник првог кола – Паланка. Победник од јесени се такмичи у Подунавској окружној лиги.

Н. Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/startuje-baraz-za-podunavsku-ligu-palanka-slobodna-u-prvom-kolu/